Taalreizen

Talenkennis is een "must" in deze tijd van internationale contacten. De beste en leukste manier om een taal te leren is via een taalreis. Nergens leer je een taal zo gemakkelijk en goed als in het land waar deze taal als moedertaal wordt gesproken. En is het bovendien niet veel leuker om Spaans te leren onder de Spaanse zon dan op avondcursus in een regenachtig België of Nederland? En wat dacht je van een avondje stappen in San Francisco of Barcelona, na een dag Engelse of Spaanse les?

Daarom hebben wij dit programma ontwikkeld voor iedereen die ouder is dan 16 jaar. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat iemand te oud is wanneer hij/zij 40 jaar is bijvoorbeeld. Onze partnerscholen bieden namelijk cursussen voor elke leeftijd. Ook voor 50-plussers hebben we een geschikt programma, Master Class.

Geen enkele student is dezelfde en iedereen heeft andere wensen, dus is niet elke school geschikt voor elke deelnemer. En daarom hebben wij, Cosmolingua, ons gespecialiseerd in het vinden van de juiste school voor je juiste student. Elke school is door ons persoonlijk bezocht en gekend en zij zijn geselecteerd op basis van verschillende criteria: de docenten, het lesmateriaal, de inhoud van de cursussen, de infrastructuur van de school, het aangeboden logies, de sfeeer in de school en zeer belangrijk: de feedback van onze deelnemers.

Wij bieden de volgende taalcursussen aan: