Contacteer ons!

Had je graag wat extra uitleg over onze taalreizen, of had je je graag ingeschreven? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn bereid om al je vragen te beantwoorden, een offerte op te stellen, informatie te verstrekken of je in te schrijven. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9u -18u (vrijdag tot 17u). Buiten de vermelde uren is het ook perfect mogelijk om af te spreken, ook op zaterdag.

Neem contact met ons op via:
Ons contactformulier
info@cosmolingua.be
(03)236 44 00

Of bezoek ons op één van onze kantoren. Ons hoofdkantoor is gelegen te Antwerpen, maar u kan ons ook bereiken in ons kantoor in Brussel.

 


Antwerpen

Cosmo Antwerpen

Cosmolingua België
Spillemansstraat 10
2140 Antwerpen
info@cosmolingua.be
Tel:  +32 3 236 44 00
Fax: + 32 3 235 97 19

Routebeschrijving Antwerpen

Trein : Neem de trein tot aan station Antwerpen-Berchem. Daar neemt u tram 4 (richting Eksterlaar/Silsburg) of tram 9 (richting Eksterlaar). Stap uit bij halte Apollo.

Tram: Ons kantoor is bereikbaar met tram 9 of 4 (telkens halte Apollo).

Auto: Vanaf de E34: Neem de linkse afrit 17 (Borgerhout). Aan de lichten gaat u naar links. Ga daarna aan de 4de verkeerslichten naar links (tegenover station Antwerpen-Berchem). Aan de volgende lichten gaat u rechtdoor, op de Gitschotellei. Na zo’n 500m aan de linkse kant, ziet Cosmolingua liggen.
Vanaf de E19: Ga door de Craeybeckxtunnel en volg dan Breda/Luik. Neem op de ring afrit 3 (Borgerhout). Op het einde van de afrit gaat u naar rechts. Ga dan aan de eerste lichten rechts. Aan de rotonde gaat u rechtdoor. Daarna gaat u aan de lichten rechts (aan het te Boelaerpark). Cosmolingua ligt zo’n 300 m verder aan uw rechterzijde.


Brussel

Opgelet! u kan op dit kantoor enkel terecht na het maken van een afspraak.

Cosmo Brussel

Cosmolingua België
Silversquare Business Center
Louizalaan 475
1050 Brussel
info@cosmolingua.be
Tel: +32 2 223 14 19
Fax: + 32 2 627 77 13

Routebeschrijving Brussel

Trein : Neem in Brussel-Noord de trein richting Louvain-la-Neuve Université en stap af in Etterbeek. Neem tegenover het station tram 24 richting Vanderkindere of tram 94 richting Noord. Stap af aan halte Legrand. Daar gaat u links op de Louizalaan. Ons kantoor bevindt zich op +/- 200m aan uw linkerzijde.

Tram: Ons kantoor is bereikbaar via tram 23, 24 en tram 94 (telkens halte Legrand).

Auto: Neem de tunnel richting ter Kameren. Neem daarna de eerste afrit en vervolg op de Louizalaan. Ga aan de rotonde rechtdoor. Ons kantoor bevindt zich aan de rechterzijde, net na de Paul Lautersstraat.